ESPAI MARFÀ – Taller i instal·lacions musicals amb Els Luthiers Drapaires

article

Taller i instal·lacions musicals amb Els Luthiers Drapaires 

• Dies: El 29/03/2015
• Hora: 11 a 12.30h.
• Lloc: ESPAI MARFÀ
• Adreça: C. Baix 2, BS-1 17006 – GIRONA
• Web: http://www.girona.cat/marfa

Preu: activitat gratuïta (places limitades – cal inscripció prèvia).

A càrrec de Els Luthiers Drapaires, un grup de recerca i creació que recupera, transforma i dóna nova vida a diversa mena de deixalla electrònica i converteix el que era rebuig en curiosos instruments audiovisuals reciclats, interactius o robotitzats, amb els quals ofereixen tallers, concerts i instal·lacions multimèdia.

Aprèn a fer un pinzell musical (recomanat a partir de 6 anys; o més petits acompanyats)

pinzells sonorsEn el marc de la Fira de Lutiers us proposem una activitat per a tota la família amb els Luthiers Drapaires. Podeu construir un pinzell musical i endur-vos-el a casa. El pinzell musical és un instrument format per un pinzell a un extrem i un clip de referència a l’altre que, en contacte amb el paper mullat ens permet “pintar” una melodia! En fer córrer el pinzell pel damunt del paper no tan sols s’obtenen interessants sons i notes musicals, sinó que a més queda el dibuix del camí que hem seguit en fer-ho. Grans i petits podran experimentar tot muntant el seu propi instrument i posant-lo a prova.

Instal·lació interactiva ‘La màquina de l’amor’


SONY DSCTambé podeu experimentar amb la màquina de l’amor, un instrument format per dues antenes d’alta tensió recuperades d’una vella fàbrica tèxtil i un enorme radiocassette que funciona com a amplificador. Quan dues persones agafen amb una mà una d’aquestes antenes i amb l’altra es toquen entre elles, la màquina de l’amor comença a generar curiosos sorolls i notes que van canviant de freqüència en relació amb la força amb què les dues persones es toquen, la superfície de pell que tinguin en contacte i el seu grau d’humitat.

Col·labora: Associació de Veïns de Santa Eugènia i Sonoacció.

Descarrega aqui el programa complert del ESPAI MARFÀ activitats musicals gener-juny 2015

Anuncis

Els comentaris estan tancats.