L’ESTRANY – Festival de Música Insòlita i electrònica de Banyoles

Captura de pantalla 2014-07-28 a les 19.42.45

Hi participem amb Construcció i funcionament d’una caixa fosca – de 10:00h a 12:00h
Activitat impartida per David Sarsanedas
Dirigit a mainada d’entre 5 a 12 anys

Ensenyarem com funciona una Caixa Fosca, precursor de les màquines fotogràfiques de l’era digital, a partir de la mostra d’una Caixa Fosca feta amb material reciclat. Cal portar una caixa de sabates buida. La organització aportarà la resta de material necessari (lupes, brides, pinces de roba, plàstics translúcids, etc).

Vine i participa!!

L’Estrany inclou per primera vegada propostes d’oci familiar en la que mares, pares, amics, nens i nenes podran compartir un aperitiu, bona música electrònica i tallers en una jornada marcada per la creativitat, la relaxació i la diversió.

Durant el matí del dissabte 2 d’agost, sota els Desmais (Estanyol del Vilar) tindran lloc quatre tallers realitzats per membres de l´Associació Cultural Telenoika. Telenoikadesembarca a L’Estrany, en la seva segona col·laboració amb aquest festival, per oferir una jornada de tallers per mainada (nens/es de 5 a 12 anys) en l´incomparable entorn
de l’Estany de Banyoles. El tallers, focalitzats en la combinatòria entre eines tecnològiques i l´art de compartir el coneixement, desenvolupen potencialitats creatives, de col·laboració i d´ajuda entre els nens i les nenes.
Mentre la canalla experimenta, juga i aprèn en els tallers, famílies i amics gaudiran del L’Aperitiu, un espai idoni per relaxar-se en família en el que comptarem amb bona música electrònica i on també hi haurà servei de bar.

Més info: http://estrany.info/

Anuncis

Els comentaris estan tancats.