Nova instal.lació al “Punto y Raya Festival, junior” al CCCB!

Res de representació, només punts i ratlles! T’hi animes? Dos dies de tallers, accions i jocs on explorarem en família l’important paper que tenen els punts i les ratlles a l’art, a la ciència i en el nostre dia a dia.

Torna a les bases i suma’t a aquesta aventura a la cerca de l’essència mateixa de les coses.

El Festival Punto y Raya promou, a més, la conscienciació sobre la importància de l’economia de recursos a través del programa sostenible!

Adreçat a nens d’entre 4 i 12 anys.

                

L’Orquestra dels Luthiers Drapaires hi participa amb dues instal.lacionsinteractives que exploren la relació entre punts, ratlles i sons a través d’instruments construïts amb deixalles tecnològiques.

Quan: Dissabte 10  i diumenge 11 de Novembre,  tot el dia

Presentació/explicació de la instal.lació: Dissabte 10 a les 11:30h

On: Al Hall Central del  CCCBC/ Montalegre 5, 08001 Barcelona Tel. 93 306 41 00

Entrada lliure!! tots benvinguts grans i petits

Psimon: Aquesta recreació del joc Psimon és una instal·lació interactiva, feta usant materials reciclats, dispositius electrònics modificats i plaques Arduino. La sortida d’àudio de l’instrument està connectada a un antic televisor modificat, que s’ha convertit -mitjançant un procediment de circuit bending- en un aparell d’oscil·loscopi que permet visualitzar les ones de so.
La Màquina del Amor: és un Thereminde contacte que genera el so quan dues persones es toquen entre elles, actuant com una resistència calorífica d’un circuit oscil·lador.Segons la superfície de pell que tinguin en contacte, la força amb la qual es toquin i el grau d’humitat de la pell, circula més o menys electricitat. Més electricitat significa un to més agut, i menys electricitat significa un to més greu.
Anuncis

Els comentaris estan tancats.